Waptrick Campur Sari - Cucak Rawa Liedjesteksten

  • LK :

    KU COBA, COBA MELEMPAR MANGGIS

    MANGGIS KULEMPAR, MANGGA KU DAPAT

    KU COBA COBA MELAMAR GADIS

    GADIS KU LAMAR, JANDA KUDAPAT

    PR :

    IKI PIYE, IKI PIYE IKI PIYE

    WONG TUWO RABI PERAWAN

    PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE

    AMERGO WEDI, KARO MANUK’E

    LK :

    JAMANE, JAMANE JAMAN EDAN

    WONG TUWO RABI PERAWAN

    PRAWANE YEN BENGI NANGIS WAE

    AMERGO WEDI, KARO MANUK’E

    PR :

    MANUK’E, MANUK’E CUCAK ROWO

    CUCAK ROWO DOWO BUNTUTE

    BUNTUTE SING AKEH WULUNE

    YEN DIGOYANG SERR..SERR, ADUH PENAK’E

    REFF :

    KU COBA, COBA MELEMPAR MANGGIS

    MANGGIS KULEMPAR, MANGGA KU DAPAT

    KU COBA COBA MELAMAR GADIS

    GADIS KU LAMAR, JANDA KUDAPAT

  • Campur Sari andere nummers
  • Tekst Zoeken
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Kijk tv-series gratis online!
  • Waptrick Startpagina
  • Taal wijzigen