Waptrick Campur Sari - Lingsir Wengi Liedjesteksten

  • Lingsir wengi

    Sepi durung biso nendro

    Kagodho mring wewayah

    Kang ngreridhu ati

    Kawitane mung sembrono

    Njur kulino

    Ra ngiro

    Yen bakal nuwuhke tresno

    Nanging duh tibane

    Aku dewe kang nemahi

    Nandang bronto

    Kadung loro sambat-sambat sopo

    Rino wengi

    Sing tak puji ojo lali

    Janjine mugo biso tak ugemi

    reff :

    kembali ke atas

  • Campur Sari andere nummers
  • Tekst Zoeken
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Kijk tv-series gratis online!
  • Waptrick Startpagina
  • Taal wijzigen