Waptrick Campur Sari - Ojo Dipleroki Liedjesteksten

  • pr:

    Mas mas mas ojo dipleroki

    Mas mas mas ojo dipoyoki

    Karepku njaluk di esemi

    lk:

    Tingkah lakumu kudu ngerti coro

    Ojo ditinggal kapribaden ketimuran

    pr : Mengko gek keri ing jaman

    lk : Mbokyo sing eling

    pr : Eling bab opo

    lk : Iku budoyo

    pr : Pancene bener kandamu

    reff :

    pr:

    Mas mas mas ojo dipleroki

    Mas mas mas ojo dipoyoki

    Karepku njaluk di esemi

    lk:

    Tingkah lakumu kudu ngerti coro

    Ojo ditinggal kapribaden ketimuran

  • Campur Sari andere nummers
  • Tekst Zoeken
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Kijk tv-series gratis online!
  • Waptrick Startpagina
  • Taal wijzigen