Waptrick Campur Sari - Resepsi Liedjesteksten

  • Yen pinuju angrawuhi

    Ing malem resepsi

    Kakung putri

    Ngagem busono kang edipeni

    Poro putri

    Sami lenggah jejer katon rapi

    Yen sinawang nganti

    Koyo kontes widodari

    Poro priyo

    Lenggahe rodo adoh sak wetoro

    Uthak uthik lirak lirik

    Ngguya ngguyu

    Mesam mesem

    Sajak arep mundut lagu

    Sinten niku

    Lenggah pojok ndelik ono mburi

    Menga-mengo sajake

    Kok ono sing diwedeni

    REFF :

    Poro priyo

    Lenggahe rodo adoh sak wetoro

    Uthak uthik lirak lirik

    Ngguya ngguyu

    Mesam mesem

    Sajak arep mundut lagu

    Sinten niku

    Lenggah pojok ndelik ono mburi

    Menga-mengo sajake

    Kok ono sing diwedeni

  • Campur Sari andere nummers
  • Tekst Zoeken
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Kijk tv-series gratis online!
  • Waptrick Startpagina
  • Taal wijzigen