Waptrick Campur Sari - Rondho Kempling Liedjesteksten

  • prawan rondo ra patek penting, sing penting dijampin kempling

    Ndak pundi Mbak Ayu

    bade tindak pundi?

    kadingaren tindak wae

    ora numpak taksi

    Dewean opo ora wedi?

    Timbang nganggur

    kulo gelem ngancani

    Kleresan mas alias kebetulan

    blanjane kathah rada kabotan

    Ha yen purun enggal-enggal ngrencangi

    tekan omah mangke kulo opahi

    Ee… Tobil wong Legan golek momongan

    Niki blonjo nopo mbakyu bade pindahan?

    Ampun gelo mas

    sampean ampun kuciwo

    kulo rondo anyaran ditinggal lungo

    Awan-awan lungo blonjo

    ning pasar pahing wing-wing…

    Prawan rondo kanggoku ora patek penting wing-wing…

    Ning Semarang Mas..

    Tuku gelang karo anting-anting

    Jo sumelang yo ben rondo

    dijamin kempling..

    Kempling lho mas….

    Muanteb… tenan

  • Campur Sari andere nummers
  • Tekst Zoeken
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Kijk tv-series gratis online!
  • Waptrick Startpagina
  • Taal wijzigen