waptrick.com

Waptrick Hip Hop Jawa Ft Rotra - Jula Juli Lolipop Song Lyrics


reff:

ngemut permen, permen lolipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati 2x

jaman saiki kabeh do blereng matane

podo nuruti pasar apa pesenan

ngeple wis dadi caraku golek pangan e

seni ra penting sing panting entuk duit e

inspirasine wis ilang dipendhem mati

rasa solidaritas e wis podo lali

karya seni kontemporer jaman saiki

mung koyo emutan ning ilat krasa legi

sing dibojo nilai rupiah lan dolar e

golek cara ben payu laris dagangan e

karya senine lali nggambarke rakyat e

rakyat sing urip sengsara apes nasib e

ngemut permen, permen lolipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati 2x

ana kancaku sing kepengen dadi artis

pancen dasar bocah e senengane narsis

banjur tingkah polah e mung sing manis-manis

malah koyo permen rasane kringis-kringis

nek tak pikir-pikir kok koyo tukang kayu

mung waton ngemali apa-apa sing payu

seni saiki nurut i pasar mlaku

dadi bakulan asal tau sama tau

saya suwe dodolan e kok saya payu

tambah sugih wong e urip e tambah maju

omah e dadi gedhong dicet werna biru

gedhe magrong-magrong kamar e ana pitu

ngemut permen, permen lolipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati 2x

jaman mbiyen iseh ngonthel numpak pit onta

saiki wis numpak mobil gedhe tur dawa

tuku apa-apa ra perlu ndelok rega

padahal ndisek sering njaluk aku sega

jaman semana iseh ramah karo aku

kok saiki sikap e malih dadi kaku

ganti hape nganggo hape tipe terbaru

seneng mung gogok ro mlaku-mlaku

omah e ra mek diparani bos kagol

takon apa ana karya sing siap didol

karya seni koyo dagangan jenang dodol

seni kok saya mawut wis modhol-modhol

ngemut permen, permen lolipop

bunder tur gepeng rasane legi

kepengen mbeken pengen dadi ngetop

karyane laris tur senine mati 4x

----
» Hip Hop Jawa Ft Rotra other songs
« Lyrics Search
« Waptrick Home Page
« Change Language
» Download free VPN for Android
  • Videovak Watch Free
    VIDEOVAK: Watch TV series online free!